Καλωσ ηρθατε στο Blog μου

Η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 7. Πως θα αποκτήσουμε άδεια για Windows 10 με λίγα μόνο ευρώ.

Παρότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία των Windows 7 το 2009, παραμένουν έως σήμερα ένα από τα πιο πετυχημένα και δημοφιλή λειτουργικά συστήματα. Τα πράγματα όμως πρόκειται σύντομα να αλλάξουν καθώς η Microsoft έχει ανακοινώσει πως τον Ιανουάριο του 2020 θα σταματήσει οριστικά την παροχή υποστήριξης του συγκεκριμένου Λειτουργικού , κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο όσους τα χρησιμοποιούν ακόμα.

Το βήμα λοιπόν για όσους δεν θέλουν να “μπλέξουν” με σπασμένες εκδόσεις προγραμμάτων, και ειδικά του Λειτουργικού Συστήματος, είναι η αγορά μιας άδειας για Windows 10.

Η αγορά ενός Λειτουργικού Συστήματος δεν είναι συνήθως μια φτηνή υπόθεση, καθώς η αγορά για παράδειγμα μιας αδείας για Windows 10 από την Microsoft μπορεί να κυμαίνεται από 100 έως 250€ ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξουμε.

Ωστόσο υπάρχουν καταστήματα από τα οποία μπορούμε να προμηθευτούμε άδειες λογισμικών σε πολύ οικονομικές τιμές. Ένα τέτοιο κατάστημα, που έχει ξεχωρίσει, είναι το Goodoffer24.com.

Tο Goodoffer24.com είναι ένα online κατάστημα με κλειδιά για video games, λειτουργικά συστήματα, σουίτες γραφείου και προπληρωμένες κάρτες για κονσόλες.

Το κατάστημα προσφέρει ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορη πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία λογισμικού, σε πολύ προσιτές τιμές. Για παράδειγμα θα βρούμε άδειες για Windows 10 Pro από 12€ και για Office 2016 Pro Plus από 31,79€.